OSSA Basecamp Bivak

OSSA basecamp ligt in een stiltegebied. Groepen die van plan zijn een wild feest te organiseren kunnen beter naar een lokatie zoeken waar dit wel is toegestaan. Overmatig drankgebruik en luide muziek worden niet op prijs gesteld. Vanaf 22.00 uur dient het rustig te zijn.

In de koeienstal van de vroegere boerderij is een groepsverblijf gemaakt. Je hebt de beschikking over een keuken met 2 ijskasten, werkblad en gasfornuis. De grote ruimte doet dienst als een eet-/recreatiezaal (servies en bestek voor 60 personen) en op de bovenverdieping heb je de beschikking over een slaapzaal met bedden voor 22 personen (zelf slaapzak en kussen meenemen). Er is een sanitairblok met 2 toiletten, 2 vaste wastafels en 2 douches.

Op aanvraag kan deze ruimte kan ook worden gebruikt voor uw verjaardags- of bruiloftsfeest te houden.

De eet-/recreatiezaal is voorzien van electrische kachels. De stroomkosten worden apart gefaktureerd volgens de meter.

Overnachtingsprijs € 295,- per nacht. Borg € 200,-. De ruimtes dienen veegschoon opgeleverd te worden, vuilnisbakken leeg, afwas gedaan en het meubilair op de juiste plek etc.

SLAAPZALEN BIKKUS en LUIMES

Bivak van binnen
In de speelweide liggen 2 aparte slaapzalen en/of werkruimtes: 1 Luimes en 2 Bikkus. Deze zalen zijn voorzien van 20 bedden (zelf slaapzak en kussen meenemen), een toilet en een vaste wastafel. Bikkus heeft een doucheruimte en een klein keukentje.

Deze zalen kunnen apart geboekt worden en zijn ook geschikt voor kleinere groepen (tot 20 pers.). Prijs Luimes € 150,- per nacht, Bikkus, € 185,- p.n.. Borg € 100,-.

Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n. (boven 16 jaar).

De speelweide liggend aan Basecamp bivak
Voor de buitenactiviteiten is er een groot grasveld met een kampvuurplek. Op dit terrein kunnen (in overleg) ook tenten geplaatst worden (tegen campingtarief). Het grasveld kan worden opgesplitst zodat meerdere groepen een eigen plek hebben.

Voor info: tel.nr. 0475-328012 of email: info@ossa.nl